Rebecca Söndag 27/3 -11

Hallå hallå!
Igår var jag på Medley för tredje gången i veckan. Känns gött att jag faktiskt hunnit prioritera gymmet denna vecka, inte ofta det händer...Sprang i 15 min, sedan tränade jag i gymmet cirkus 45. Tränade i princip hela kroppen, förutom det som var påfrestande för knäet. Min moder och lillasyster var och badade i simhallen, så efter träningen joinade jag dem i någon timme. Bastu på det. Kanon! 


Min frukost för dagen. Allt fanns där. Ägg, frukt, keso, avocado, kex, ostar, leverpastej osvosv.
Alldeles, alldeles underbart.

Rebecca Torsdag 24/3 -11

Body Balance.
Det var passet jag provade idag. Ett entimmes pass med mycket balans, stretch och uthållighetsövningar - lagom jobbigt (inget svettafloder-pass). Det är ett bra pass om man vill bli mjuk i kroppen och vig, men det brände även på bra under vissa av övningarna! Passet avslutades med avslappning, vilken var så bra så jag nästan somnade! Vi fick filtar att linda in oss i, så det var hur mysigt somhelst!
Efter passet hade jag lite extra tid och var inte helt utpumpad, så jag drog en runda i gymmet också. Halkade imorse och gjorde illa knäet, så jag tränade inga ben idag (vilket brukar vara mitt fokus). Idag fick jag alltså tillfälle att träna armarna istället. Körde femton hårda minuter på träningscykeln och sen tränade jag armar och mage i ca. en kvart till. Avrundade min gymvistelse i bastun innan jag drog vidare och fikade med några kompisar. Can't complain:D

Rebecca Onsdag 23/3 -11

PUST!
Provade på Medleys cykel(spinning)pass idag och det var brutalt! Ett cirka 50 minuters långt pass i vilket svetten flödade som aldrig förr och jag blev utägd av var tant som gubbe. Ett pass att rekommendera om du vill bli riktigt trött och få upp ett rejält flås! Vi körde mycket intervaller med sittande och stående, tunga och långa backar mm. En stor vattenflaska och handduk (ja, man svettas så mycket) är att rekommendera! Imorgon ska jag prova på body balance, blir intressant! På återseende/ Reb

Rebecca Tisdag 22/3 -11

Dagen har (som Mickan redan berättat) spenderats på paradisbadet! Det var i sanning ett träningspass av rang: springande i trappor, simmande mot strömmar - listan kan göras lång! Dock märkte jag till min stora besvikelse att jag inte längre kommer i min balklänning :( När jag köpte den var jag på gränsen och förnedrande nog har jag växt ur den nu... Bokade två pass på dirren. Nu ska här banne mej tränas. HEJDÅ

Mikaela Tisdag 22/3 -11

Idag har jag forhoppningsvis brännt kalorier och övat muskler i ren glädje, för jag spenderade nämligen en si så där fyra timmar på Paradisbadet idag med Rebecca och några av våra vänner. Det var helt underbart roligt och efter att ha sprungit upp och ner för alla j*vla trappor så vill jag gott klassa detta som en godkänd portion motion. Se så roligt träning kan vara när gymorken tryter!


En dålig bild, tagen från Google.
Men det är iallafall typ 5-6 trappor för att komma till toppen

Over and out / Mikaela


Mikaela Måndag 21/3 -11

Goddagens!
Nu sitter jag och Rebecca med vår PA100-rapport och försöker plita ner i väl formulerade meningar vad vi har gjort under projektets gång. En tidskrävande uppgift!
Om någon har nån respons att ge så är det fritt fram. Det skulle helt klart uppskattas!
Nu ska jag flitigt fortsätta. Önska mig lycka till!

Over and out / Mikaela

Rebecca Lördag 19/3 -11

Hej!

Gott!


Rebecca Fredag 18/3 -11

Dagens tips: Café Stations hälsotallrik!
Den är fruktansvärt god och består av bla. olika bönor, groddar, keso och hummus. Sedan får man välja till t ex. rökt lax, kyckling eller avocado.


Var där för några dagar sen med mina systrar. Det är så mysigt därinne också...
Jag gillar Café Station!

Rebecca Torsdag 17/3 -11

FLASH MOB
I måndags och tisdags var jag i Vännäs och dansade! Det var nämligen några Vännäsbor som hade anordnat en sk. "flash mob" vilket kort sagt innebär att många människor dyker upp på ett oväntat ställe och gör någonting oväntat samtidigt, för att sedan försvinna direkt efteråt! Blir väldigt cool effekt! Våran flashmob började med att en tjej (Hanna) ramlade med sin bricka och fångade uppmärksamheten. Vi andra, som hade spritt ut oss över matsalen, drog igång världens applåd. Då började musik spela och en efter en av oss ca 30 pers började dansa i Liljaskolans matsal, mitt på lurren! Kolla bara här:

http://www.youtube.com/watch?v=6glBKfApUZ0

http://www.youtube.com/watch?v=3hYBQdwUdCk 


Så himla roligt!
Gå in på denna hemsidan så får ni se vad vi gjorde reklam för! :D 


Rebecca Torsdag 17/3 -11 (2)

FLASH MOB
I måndags och tisdags var jag i Vännäs och dansade! Det var nämligen några Vännäsbor som hade anordnat en sk. "flash mob" vilket kort sagt innebär att många människor dyker upp på ett oväntat ställe och gör någonting oväntat samtidigt, för att sedan försvinna direkt efteråt! Blir väldigt cool effekt! Våran flashmob gick ut på att ca. 30 pers en efter en började dansa i Liljaskolans matsal, mitt på lurren! Kolla bara här:


Rebecca Torsdag 17/3 -11

17e mars hann det bli nu.
Innebär att det var igår jag tränade. Var på Medley. Ingen större överraskning skulle jag tro, och så spännande kanske det inte är att läsa ännu ett inlägg om det. För några mirakulösa framsteg har jag ju inte att skriva om. Det går snabbare på löpbandet nu och vikterna jag kan lyfta väger lite mer, men besviken hade man väl varit annars:P Nej ni hör ju, detta är rena sömnpillret - vilket är just vad jag verkar behöva. Vi gör ett nytt fräscht försök imorgon. Okej. Fint. Godnatt.


Hanne Langels

I helgen åkte jag en mil skidor, i lössnö! Det var väldigt jobbigt, men bra träning. Har även varit i stallet som vanligt, ridit och tömkört. Det har varit underbart väder!


Jag åt den här goda soppan till lunch i Söndags.
Morötter, potatis, lax, musslor och räkor.

Rebecca Söndag 13/3 -11

OMJ VILKET PASS!!!
Jag var och provade Medleys spinning + core-pass idag. Sittandes på cykeln ångrade jag nästan att jag hade blivit född, för SMOKEY BEAR vad jobbigt det var! Ett köttar-pass av rang skulle jag vilja kalla det. De första 25 minuterna körde vi oavbruten spinning i intervaller. Stående, sittande, you name it! Sedan övergick vi till rygg och magövningar den sista halvtimmen. Helkroppsträning var det och jag känner mej hyfsat mör nu kan jag lova!


Hett tips: Stor vattenflaska!!!


Mikaela Torsdag 10/3 -11

Det blev en veckas uppehåll i tränandet pga magsjuka (eller rättare sagt, min käre pojkvän spydde och jag kände mig "bara" illamående). I tisdags var dock jag och Rebecca tillbaka på Medley igen. Det gick bra och jag stretchade för en gångs skull, så träningsvärken är inte så farlig.

Jag, är till skillnad från Rebecca och Hanne inte fullt så bra på att berätta om min kost och mina vanor. Men mitt liv har de senaste månaderna varit väldigt rörigt, vilket lätt leder till att jag blir ofokuserad som i sin tur gör att motivationen och kraften tryter. Vilket jag tycker är synd, för jag är egentligen en person som tycker väldigt mycket om mat och gillar att göra god sådan. Men jag slänger iaf upp en bild på en rikigt god wook som jag (min pojkvän) brukar göra.


Wookgrönsaker
Äggnudlar
Kräftstjärtar
kycklingbitar (eller någon annan middagsrest)
Soya
Sambal olek och massa starka kryddor

Over and out 
/Mikaela


Rebecca Tisdag 8/3 -11

Hej och hallå!
Idag körde jag ett (kort men dock) pass på Medley med Mickan. Det blev nog inte mer än en dryg halvtimme allt som allt, eftersom jag skulle fixa pass på polisstationen! Men jag promenerade dit och sen körde jag lite löpband, mage och ben. Inga armar idag, det hanns ej med. Det känns iaf gött att man inte har stannat upp helt bara för att det är lov:)


Bild från Abborrberg i helgen: Jag i de snabba kläderna!!!

Rebecca Måndag 7/3 -11

I helgen var jag i Abborrberg med dessa två sköna bönor!

Vi åkte skidor ut på isen, och släpade med oss en kälke fullpackad med sittunderlag, spadar och morikor. Vilken pers!

Ett sorts läger byggde vi upp med en mur. Sedan pimplade vi litte

Vi gjorde upp eld och stekte pannkaka på morikan.

Resten av helgen spenderade vi inne Idas mysiga stuga med matlagning, ätande, sällskapsspel, film och massa skoj! 

Galet trevlig helg med finfina brudar!

Hanne Langels

Igår hade jag en väldigt hurtig dag! Gymmade på medley vid 13.00. Sprang i 15min och körde lite mage och armar. Efter det for jag till stallet och tog en lång skrittur med hund och häst i det fina vädret. Vid 18.00 tog jag på mig löpardojjorna och sprang 1.5km till gymmet i Holmsund. Körde lite mage och armar igen, plus att jag sprang 10min i väldigt högt tempo på löpbandet. Väl färdig på gymmet sprang jag tillbaka 1,5km. Det var superskönt. Idag är jag lite mör, tagit promenad ute på isen med vovven, och ska till stallet på en stund. Även letat fram hantlarna vi har hemma. Det tog så mycket på armarna, och det finns inget bättre än träningsvärk! Imorgon ska jag ut i skidspåret hade jag tänkt! Nu ska jag steka blodpudding och äpple till mamma kommer hem.


Rebecca Fredag 4/3 -11

Godermorgon!
Nyss uppstigen och ska nu ta tag i dagens alla bestyr, framförallt: PACKA!
Jag ska nämligen fara till fjälls idag med mina vänner Ida och Stina. BLIR FETT! Åka skidor, grilla, gå på äventyr och chilla! Lika trevlig helg önskar jag eder alla. På återseende! /Reb


Mikaela Torsdag 3/3 -11

Oh sweet Jesus vad min kropp ömmar. Detta är straffet för att jag slarvat med träningen. Imorse vaknade jag av att jag var kissnödig och ville bara gråta när jag kände träningsvärken attackera mig. Redan igår hade den mig i sitt grepp (jag ångrar djupt min önskan efter tisdagens gymmande om en ordentlig träningsvärk) och när jag sedan åkte på ett gympapass grävde jag min egen grav. MEN det är trots allt en härlig smärta och jag känner att jag kämpat bra.

För att reccensera gympapasset som sådant så kan jag väl bara konstatera att det var kul. Det är inte direkt min form av träning, men det var väldigt allsidigt och fungerar lika bra för nybörjaren som för den lite mer erfarne. Övningarna är enkla (till och med för någon som har lika extremt dålig koordination som jag) och du avgör själv hur mycket du vill ta i. Så om du är supertaggad kan det bli ett sjujävla pass medan om du är lite tröttare just för tillfället så kan man ta det i en lite lugnare takt.

Over and out / Mikaela

Rebecca Torsdag 3/3 -11

Efter två dagar av intensiva träningspass är min kropp rätt mör. Är helt klart inte van det tempo vi hållit på sistone! Igår provade vi på Medleys gympa-pass. Under timmen passet varade så tränade vi i princip hela kroppen. Det varierade mellan kondition, styrka, uthållighet och balans. Passet är upplagt så att man själv väljer hur jobbigt det blir. Om man ger gärnet hela passet så är man rätt slut efteråt, men man kan även ta det lite lugnare och bara få upp flåset. Passet är inte så folktätt, vilket vissa kan tycka är ganska skönt, och ledaren Maria är superglad, trevlig och peppande. Ett skönt pass, dock inte riktigt såsom jag gillar att träna.

Efter passet var vi optimister och ville träna lite mer i gymmet. Men passet tog hårdare än vi trodde, så vi mäktade bara med tio minuters löpning och ca. en halvtimmes gym. Good enough. Fick sedan en promenad hem till Mickan, där Ludde väntade med en supergod wook. Sweet!


Rebecca Onsdag 2/3 -11

Igår var en helt galen dag! Jag gjorde allt man brukar göra en gång två gånger. Exempel: Jag käkade på kafé två gånger (Waynes - paj, Station - macka/hälsotallrik) dessutom efter varandra, och jag tränade två gånger!

Först gymmade vi på Medley, jag, Mickan, Hanne och Vecc. Vi körde ett långt pass som bland annat innefattade bänkpress = min största svaghet. Mina armar är som spaghetti. Men det gick helt okej, trots mina förutsättningar;) Vecc visade sig ha värsta råstyrkan, så henne pressade vi lite extra!

Efter passet hann jag bara käka med Mickan, för att sedan dra vidare till nybörjarpasset i samba tillsammans med Gilma. Det var jättekul, trots min stelhet! Inte lätt att hålla jämna steg med de bootylicious latinos som var där;)

Nu väntar ett gympa-pass på Medley med gymgänget från igår!


Mikaela Tisdag 1/3 -11

Mars månad inleds med ett superhärligt pass på Medley! Provade på lite allt möjligt, men kan se tydliga förbättringar i bänkpressen. Förut klarade jag knappt stången x 5, nu körde jag stången x 10 x 15 x 10 utan problem. Måste helt klart öka på lite!
Imorgon ska vi åka på ett gympa pass, efter det ska jag ta lite bilder. Tror dock att jag har minskat lite i muskelmassa eftersom jag misstänker att jag gått ner ännu mer i vikt plus tränat dåligt. Inte bra!

Over and out / Mikaela

Rebecca Tisdag 1/3 -11

Sitter på Waynes med Hanne just nu och skriver PA100-rapporten. Inte fullt så jobbigt som jag hade föreställt mig faktiskt, men nog så drygt.. Snart kommer Mickan hit och då ska vi dra till Medley och gymma. Första gången på mycket länge som vi gymmar alla tre tillsammans, så det ska bli skoj! Förhoppningsvis så joinar min kompis Vecc också. Imorgon ska jag med henne och testa Medleys Gympa-pass, så då har jag ett till pass avbockat på min lista! Hanne beställde just bagel med hummus och sallad, vilket såg ruskigt gott ut. Detta blir min middag ikväll, GÖÖTTTT!





Hanne Langels

Jag var hos en sjukgymnast i veckan, angående min onda rygg. Jag måste jobba på min hållning! Har för korta bröstmuskler så har en tendens att skjyta fram mina axlar istället för att få med rakrygg och skjuta bak axlarna. Var även väldigt stel och hade dålig blodciekulation i bröstryggen. Min muskler kan inte slappna av, min stelhet kan delvis bero på att jag blev avkastad av en häst i slutet av sommaren och landade på ryggen, så musklerna och allt har dragit ihop sig. Jag har fått några övningar som ska hjälpa mina ryggmuskler att slappna av, och även öka rörligheten i min rygg. Ska lägga in de övningarna senare, det är bra övningar för allt! Det är viktigt att musklerna kan slappna av så man inte går helspänd hela tiden och får ont. Därför ska jag börja lägga mer tid på stretching efter träningen nu framöver!

Igår efter gymmet la jag ned 15min  på att strecha. Idag ska jag försöka få lite mer tid på det. Jag och Rebecca sitter just nu på waynes cofeé och dricker te. Vi ska sen dra på gymmet!

RSS 2.0